Ord tur 4 oktober 2019

Så har vi varit på den italienska restaurangen i Dragör. 8 personer åt antipasta och annan mat och trivdes förträffligt med en egen lite avskild avdelning. Vid sju-tiden bar det åter hemåt. 

Utgångsläget: Så var det klart med Dragör den 4 oktober. Följande har anmält sig: Kay W , Kenneth J , Stephan B , Knut K , Stefan J  och Bo P och Tom. Förhinder från Kaj P , Christer L , Stefan S , Kent S  och Lars W. Jag besökte stället för en vecka sedan. Det är inte två olika lokaler längre, men den som ligger närmast hamnen är lite mer avskild och ok. Jag har bokat till 8 st, men kommer Olle ock Kalle blir vi 9 st. Tidpunkten som vanligt 14.00. Jag kör bil och kan ta 4 st. Står på Nobelvägen som vanligt kl. 13.30. Väl mött .  Tom

Dessförinnan: Efter nya samtal med turistbyrån har jag fått telefon nummer till  den nya restaurangen (fd Bistroen), Strandhotellet, Cafe Blick, Badhotellet och Dragör fort. Jag har pratat med Badhotellet och där stänger dom mitt på dan, antingen får man komma till frukosten (dvs lunch) eller till kvällen aftensmad kl. 18.00. Det blir försent eller för tidigt för oss. Så den skippar vi. Cafe Blick var den restaurang som jag åt hos i juli, och där finns inte någon plats för att spela kort. Den skippar vi. Sen ringde jag den nya italienska ( fd Bistroen) och det var en fullträff. Den extra lokalen som vi hade förr på Hennings tid har nu inlämmats med restaurangen, och den är inredd med bord för 14 personer. Vi kan få den lokalen. Dom har visserligen inte danska smörrebröd, men dom serverar olika italienska kalla rätter, vilket jag vet är helt ok. Vi kan även nyttja lokalen för kortspel och annan social verksamhet. Jag lovade träff i september, men blir lite trångt. Den 19 september kunde inte Kay, jag utgår ifrån att det gäller även 20 september. Den 27 september kan inte jag eftersom jag fyller 75 år nästa dag. Det blir inget öppet hus hos mig, som brukligt varit, utan dagen till ära hålles inom familjen och en snävare krets av släktingar. Däremot inbjudes hela Dragörgänget till min 80-års dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *