Förstejunitur till Dragör 2018

Underbart väder och god stämning kännetecknade vår 1-juni-träff på Dragör Bistro. Och den goda uppslutningen – 11 VDKIF-kamrater på plats där det hela började, dvs i Dragör! Maten var på plats kl 14 vid långbord mitt i lokalen och vi lät oss väl smaka av både maten och lämpliga svalkande drycker. Efter maten som vanligt kortspel vid småbord, och några hann också med div provsmakning och inköp. Kortspelet böljade som vanligt fram och tillbaks men några blev väl något av ”huvudsponsorer” även om varken vinster eller förluster blev särskilt stora.
Ett viktigt beslut fattades: Jubileumsresan går av stapeln fredagen den 28 september och genomförs som en resa ”Öresund runt” (Skånetrafiken har en särskild Öresund-runt-biljett) med start i Helsingborg. Detta innebär ett heldagsarrangemang med start på förmiddagen. Detaljer som tid för samling, stopp på resan, var mat och dryck skall intas, osv, får vi diskutera via mail framöver.
A-bordet

A-bordet

B-bordet

B-bordet

B-bordet

B-bordet

Badehotellet

Badehotellet

Byen

Byen

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *