Helsingör lönedagen 27 mars 2015

Detta glada gäng pustar ut efter en väl genomförd resa med promenad till Borgerkroen i Helsingör, kortspel, umgänge, någon öl och inköpsrunda för några. Några korvar eller annat onyttigt fanns det inte plats för som synes på de tomma borden. Buffén på båten var nämligen närande. Inte minst hallonpajen efteråt.

Arrangemanget, som Tom kallat samman till, startade på krogen i Knutpunkten. Nästa bord blev vid buffén på båten där Helsingborgs lager och Carlsberg fick sällskap av en snaps. Vi fick två snapsvisor sjungna av Stefan S, som ingen annan kunde eller hade förmåga att följa. Mycket mat för 119 kronor! Stefan träffade sångarbröder vid bordet intill. Vi gick iland i ett kallt Helsingör. På vägen till krogen passerades ett stenhus. Någon noterade en fossil väggen, ”titta en fossil”, varpå Kenneth kände sig träffad. Vid spelborden beställdes förvånansvärt mycket Ramlösa in. Deltagare för tre bord fanns men bara två kortlekar. Vi blev fem vid vardera bord. Vi lättade från borden vid halv åtta. Alla verkade tycka att det varit en väldigt trevlig sammankomst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *