4 oktobertur 2013, Helsingör

Dagens sammankallande, Tom Winge, hade bokat bord på Borgarkroen. Bra uppslutning med nio man, allt från Örkelljunga till Vellinge men även en nyss hemkommen halvt fransman (mer än halva året i Frankrike detta år).

Tom, Kay, Olle, Christer, Kent, Stephan, Kalle, Kenneth, Kaj.

Det var en solig men blåsig dag då vi strömmade samman vid färjeläget i Helsingborg. Ingen uppvärmningsöl idag. Dock, på färjan, slank en och annan ner tillsammans med röde pölser. Kalle hade äran att leda sällskapet till krogen. Smörrebröd och öl med en eller två lille en. Förtjusande betjäning, det är tydligen tre damer som driver stället. A- och B-borden formerade sig sen. Spelet flöt på bra. Kalle kammade hem storkovan genom en fight där fyrtal i tior slog fyrtal i nior. Efter flitigt spel var det dags att ta en bytur på jakt efter en go kage. Inte fan hittade vi nåt bageri med godkänt sortiment. Men det var skönt att komma ut. Spelet fortsatte. B-bordet bröt upp lite före A-bordet. Vi var ense om att det var trevligt att träffas och spille och snacka skit. Hoppas att Stefan, Stefan, Bo m fl och inte minst Leif Persson kan komma med nästa gång 29 nov till Sassnitz.

Inbjudan:Så var det dags för nästa träff med detta utomordentliga trevliga gäng. Det blir på Borgerkroen i Helsingör den 4 oktober 2013. Inledningsvis vill jag tacka Stefan Sundgren för förtjänstfullt arbete med förra besöket. Jag själv och även Kay var ju lite tveksamma den gången. Jag har pratat med krögaren (Henrik) och vi är välkomna. Tyvärr har dom inte någon varm mat. Det hade ju inte varit fel med en dansk fläskesteg och spröd svål. Det blir istället 3 st smörrebröd och öl för det facila priset av 80 dkr. Vi får sitta däruppe, lite gran för oss själva och kan spela kort. Dom som inte vill spela kan ju istället lösa alla världssproblem, vilket det för närvarande finns mycket av. Vår tilltänkta nya medlem kan tyvärr inte komma, vilket han meddelade redan till förra mötet. /Tom

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *