24 maj-resa till Helsingör på Borgenkroen

Är vi B eller C-bord idag?

Är vi B eller C-bord idag?

I separat e-postmeddelande uppmanas samtliga deltagare den 24 maj att avge sin personliga reserapport på denna hemsida. Kenths bilder som även utskickats på e-post ger också en beskrivning över resan i fredags. Inloggningen för avgivande av rapport framgår av e-postmeddelandet.
Se under fliken inlägg, redigera.
Jag lägger in Kenths kommentar här: Upplever att den senaste träffen i Helsingör var oerhört lyckad. Den lilla vandringen i Helsingör påminde om gamla goda tider i Dragör. När sen paradorkestern spelade för oss och solen sken längtade man direkt till vinsterna vid spelbordet. Givetvis fungerade det perfekt. Men det som var allra bäst tyckte jag var den nya tågordningen med mat på båten, kort vandring i Helsingör och så spelplatsen. Denna är förankrad hos innehavaren även till kommande gånger. Vi var mycket välkomna och där fanns allt vi behövde och lite till. Ser fram emot samma upplägg kommande resor.
Alternativ till Buffén på båten.

Alternativ till Buffén på båten.

Kommer jag genom tull-en?

Kommer jag genom tull-en?

En reaktion på “24 maj-resa till Helsingör på Borgenkroen

  1. Upplever att den senaste träffen i Helsingör var oerhört lyckad. Den lilla vandringen i Helsingör påminde om gamla goda tider i Dragör. När sen paradorkestern spelade för oss och solen sken längtade man direkt till vinsterna vid spelbordet. Givetvis fungerade det perfekt. Men det som var allra bäst tyckte jag var den nya tågordningen med mat på båten, kort vandring i Helsingör och så spelplatsen. Denna är förankrad hos innehavaren även till kommande gånger. Vi var mycket välkomna och där fanns allt vi behövde och lite till. Ser fram emot samma upplägg kommande resor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *