Tur 5 oktober 2012

Turen den går...

Jag fyller inte jämt förrän nästa år men i går kändes det som en total uppvaktning vid C-bordet. B-bordet var för kvällen sammanslagen med C-bordet för att alla hackorna skulle kunna vara med. Dock makulerades en av de tre jokrarna efter första omgången för att det var lättare att blanda 54 kort än hela leken.

Hur som helst en trevlig kväll var det vilket jag tror alla kan skriva under på. Vid ett svagt ögonblick vid middagsbordet lovade jag att maila över kvällens visor till de närvarande. Ni icke närvarande får också dessa för insjungning tills nästa tura-tur. (finns under Visor o andra dokument).

/’Stefan S

En reaktion på “Tur 5 oktober 2012

  1. Upplever att den senaste träffen i Helsingör var oerhört lyckad. Den lilla vandringen i Helsingör påminde om gamla goda tider i Dragör. När sen paradorkestern spelade för oss och solen sken längtade man direkt till vinsterna vid spelbordet. Givetvis fungerade det perfekt. Men det som var allra bäst tyckte jag var den nya tågordningen med mat på båten, kort vandring i Helsingör och så spelplatsen. Denna är förankrad hos innehavaren även till kommande gånger. Vi var mycket välkomna och där fanns allt vi behövde och lite till. Ser fram emot samma upplägg kommande resor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *